ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023
 
 
Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι του Ινστιτούτου Σπάρτης, 
 
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ο Καινούργιος Χρόνος να φέρει σε όλους μας υγεία, θετική ενέργεια και δημιουργική διάθεση! 
 
Το 2023 υπήρξε οδυνηρή χρονιά για την ανθρωπότητα που βυθίστηκε περισσότερο σε έντονο προβληματισμό μιας και πέρα από τα τραγικά γεγονότα του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία, την συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση και τις επιπτώσεις στην οικονομία των μέσων και χαμηλών νοικοκυριών, νέα πολεμικά μέτωπα ανοίχτηκαν στην γειτονιά μας και εδώ και μήνες παρακολουθούμε άναυδοι την γενοκτονία των Παλαιστινίων που ως αφορμή είχε την απαράδεκτη τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ! 
 
Σε ότι αφορά στο μικροπεριβάλλον μας, το αισιόδοξο είναι ότι το 2023 υπήρξε μία πολύ δημιουργική χρονιά για το Ινστιτούτο Σπάρτης. Βέβαια και φέτος όλοι διαπιστώσαμε και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και ότι απαιτείται συλλογικό πνεύμα και πολλές συνέργειες για την έξοδο από τα αδιέξοδα που βιώνουμε. 
 
Ο απολογισμός του Ινστιτούτου Σπάρτης για την χρονιά που πέρασε, για το 2023, υπήρξε και πάλι πλούσιος . Γεμάτος σημαντικά γεγονότα και δραστηριότητες που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και δημιουργικότητα. 
 
Οι πρωτοβουλίες και το έργο μας εδραιώνουν το Ινστιτούτο Σπάρτης στην συνείδηση τόσο του τοπικού περιβάλλοντος , όπου κινούμαστε, όσο και ενός διεθνούς περιβάλλοντος , στο οποίο έχουμε πολύ συγκεκριμένη δράση και πολύ στοχευμένη παρουσία.
 
Πολύ επιγραμματικά θα αναφερθούμε στις πιο σημαντικές 
δραστηριότητες του Ινστιτούτου Σπάρτης κατά την διάρκεια του χρόνου που πέρασε, με σκοπό να σας ενημερώσουμε και να δεχθούμε την κριτική και τις προτάσεις σας.

Δείτε τις δράσεις μας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

NEWSLETTER- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.pdf

Βρείτε μας

ΓΡΑΦΕΙΑ
Κ.Παλαιολόγου 67, Σπάρτη Λακωνίας
Τηλ. : 27310.89800 - 6944602206
E-Mail : institoutospartis@gmail.com
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ