ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2022

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2022


Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι του Ινστιτούτου Σπάρτης,

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ο Καινούργιος Χρόνος να
φέρει σε όλους μας υγεία, θετική ενέργεια και δημιουργική πνοή!

Το 2022 υπήρξε η χρονιά της σταδιακής απελευθέρωσής μας από την τραγική εμπειρία της πανδημίας και ένας χρόνος πραγματικού προβληματισμού για όλους μας με τα τραγικά παράλληλα γεγονότα του πολέμου στην Ουκρανία, της ενεργειακής κρίσης και των επιπτώσεων στην οικονομία των μέσων και χαμηλών νοικοκυριών.

Φέτος, βγαίνοντας σταδιακά από τον εφιάλτη του  Covid, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την ετήσια Γενική μας Συνέλευση και να συζητήσουμε και δια ζώσης για όλα, όσα μας απασχολούν σαν Ινστιτούτο Σπάρτης, σαν κοινωνία Σπάρτης, σαν δήμος Σπάρτης. Όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και ότι απαιτείται συλλογικό πνεύμα και πολλές συνέργειες για την έξοδο από τα αδιέξοδα που βιώνουμε.

Ο απολογισμός του Ινστιτούτου Σπάρτης για την χρονιά που πέρασε, για το 2022, υπήρξε και πάλι πλούσιος . Γεμάτος σημαντικά γεγονότα και δραστηριότητες που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και δημιουργικότητα.
 
Πολύ επιγραμματικά θα αναφερθούμε στις πιο σημαντικές
δραστηριότητες του Ινστιτούτου Σπάρτης κατά την διάρκεια του χρόνου που πέρασε, με σκοπό να σας ενημερώσουμε και να δεχθούμε την κριτική και τις προτάσεις σας.

Το 2022 υπήρξε χρονιά πολύ σοβαρής δραστηριότητας του Ινστιτούτου Σπάρτης. Οι πρωτοβουλίες και το έργο μας εδραιώνουν το Ινστιτούτο Σπάρτης στην συνείδηση τόσο του τοπικού περιβάλλοντος , όπου κινούμαστε, όσο και ενός διεθνούς περιβάλλοντος , στο οποίο έχουμε πολύ συγκεκριμένη δράση και πολύ στοχευμένη παρουσία.

Δείτε τις δράσεις μας στο ακόλουθο pdf

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

NEWSLETTER- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2022-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ.pdf

Βρείτε μας

ΓΡΑΦΕΙΑ
Κ.Παλαιολόγου 67, Σπάρτη Λακωνίας
Τηλ. : 27310.89800 - 6944602206
E-Mail : institoutospartis@gmail.com
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ