ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SPARTANET

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Spartanet
 
Το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα το σύνολο της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια με θέμα ΠΟΛΕΙΣ και ΦΟΡΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ  με το όνομα ΣΠΑΡΤΗ που ευρίσκονται ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, με στόχο να δημιουργήσει το Δίκτυο των πόλεων, των φορέων , των οργανισμών, των επιχειρήσεων και των σωματείων που τιμούν την πόλη μας και την ιστορία μας υιοθετώντας το όνομα ΣΠΑΡΤΗ στον τίτλο τους. 
 
Αποσκοπεί δηλαδή το Ινστιτούτο Σπάρτης στην δημιουργία του  Spartanet  σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η εργασία μας , η οποία αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στις 26  Ιουνίου του 2020 ( 13:37) είναι προϊόν έρευνας που διήρκεσε πάνω από έναν χρόνο και μία από τις πλέον φιλόδοξες ιδέες του Ινστιτούτου Σπάρτης για τον τόπο μας. 
 
Επειδή είδαμε πρόσφατα σε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι κάποιοι που υπήρξαν και μέλη της ερευνητικής ομάδας του Ινστιτούτου Σπάρτης, επιχειρούν να παρουσιάσουν αυτήν την προσπάθεια ως ιδέα τους, δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα τα στοιχεία που είναι ολοκληρωμένα και επιβεβαιωμένα . 
 
Επειδή στην πόλη μας κανείς δεν περισσεύει , χαιρόμαστε να διευκολύνουμε με την δουλειά μας όσους επιθυμούν να την χρησιμοποιήσουν και ευχόμαστε να την διευρύνουν. 
 
Εκείνο, όμως, που η ηθική τάξη επιβάλει είναι να γίνεται αναφορά στις πηγές των ιδεών και του υλικού , όπως και εμείς πράξαμε κατά καιρούς αποδίδοντας τα εύσημα στον αείμνηστο Πρόεδρο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, Νίκο Γεωργιάδη, για την έρευνά του, η οποία έφερε για πρώτη φορά στο φως τις πόλεις με το όνομα ΣΠΑΡΤΗ καθώς και στην εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ για το εκτενές  σχετικό αφιέρωμά της.
 
Η ιδέα του Ινστιτούτου Σπάρτης για την  δημιουργία του Spartanet φέρνοντας κοντά όλους αυτούς τους λάτρεις, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και απογόνους  της Σπάρτης που είναι σκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη, είναι φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω και ένα τεράστιο βήμα εξωστρέφειας, που δεν υπηρετεί προσωπική ματαιοδοξία , αλλά υποστηριζόμενο με ισχυρά μέσα, μπορεί  να μετεξελιχθεί σε ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία τουριστικής  προβολής και ανάπτυξης της πόλης μας , του δήμου μας και του νομού μας .
 
Δίνουμε , λοιπόν, σήμερα στην δημοσιότητα την δουλειά μας για να διευκολύνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους και για να αποτρέψουμε την οικειοποίηση πνευματικής εργασίας χωρίς την σαφή αναφορά σε εκείνους που την παρήγαγαν.

Δείτε τη συνέχεια στο pdf
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-SPARTANET ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.pdf

Βρείτε μας

ΓΡΑΦΕΙΑ
Κ.Παλαιολόγου 67, Σπάρτη Λακωνίας
Τηλ. : 27310.89800 - 6944602206
E-Mail : institoutospartis@gmail.com
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ